Betalen

Je bestelling betalen
Alle prijzen op onze website staan vermeld in euro’s en zijn inclusief 21% BTW. Alle betalingen worden afgehandeld door Mollie Payments. Dit is een payment service provider waarbij je 100% veilig via iDeal, Creditcard, Bancontact of PayPal kunt betalen. Het is ook mogelijk om via een SEPA overboeking of met een Fashion Cheque te betalen. Indien u toegang heeft tot de volgende banken: ABN‐AMRO, ASN, Bunq, ING, KNAB, Rabo, Regiobank, SNS, Triodos, Van Lanschot, dan kunt u via iDeal betalen bij Brossois.
Ook accepteren wij de creditcards Visa en MasterCard. Tevens is het mogelijk om met uw telefoon via Apple Pay uw betaling te verrichten. Ondervind je tijdens het bestellen problemen met de door jou gekozen betaalmethode? Controleer dan eerst goed of je alle gegevens juist hebt ingevuld of neem contact op met de Brossois 023 ‐ 57 12106.

Veilig betalen
Alle transacties bij de Brossois zijn beveiligd. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL‐protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Terugbetaling van je retourzending
Indien gebruik wordt gemaakt van het herroepingsrecht en de artikelen zijn correct geretourneerd, wordt het betreffende aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug betaald. Geretourneerde artikelen moeten voldoen aan de gestelde retourvoorwaarden.

De Brossois schoenen
Kerkstraat 30
2042 JG ZANDVOORT
Telefoon 023 ‐ 57 12106
E‐mail: webshop@brossois.nl

B.T.W. nr: NL 801324026.B.01
K.v.K. nr: 34080514
Lid van Branchevereniging Mitex/Inretail nummer: 11365

preloader